LounaSulan kisoista pokaali Paraisille!

13.3.2022

Porin Pyrintö järjesti LounaSulan juniorikisat Porissa eilen lauantaina 12.3. ja mehän lähdettiin Paraisilta isommalla porukalla taistoon mukaan. Kisojen aikana suoritettiin myös (ainakin meidän mielestä) erittäin onnistunut joukkuekisakokeilu, jonka kiertopalkinto tällä kertaa kotiutettiin Paraisille!

ParBalaisia Porin LounaSulka-kisoissa 12.3.2022

Joukkuekisassa pelattiin yksi erä kutakin pelimuotoa jatkaen aina edellisen erän pisteistä ja voittajajoukkue oli se, joka ensin sai kokoon täydet 100 pistettä. Pelimuotojen järjestys oli arvottu siten, että ensin pelattiin sekanelinpeli 20 pisteeseen, sitten tyttöjen nelinpeli 40 pisteeseen, sitten poikien nelinpeli 60 pisteeseen, jonka jälkeen tyttöjen kaksinpeli 80 pisteeseen ja lopuksi poikien kaksinpeli 100 pisteeseen. ParBan joukkueessa pelasivat Isabel, Veera, Anton ja Valtteri ja pytty lähti ansaitusti Paraisille tiukan kisan jälkeen lukemin 92 - 100!

Kisat oli muutenkin ParBalaisittain erittäin onnistuneet:

  • Joel Hanski - hopeaa B-luokan todella tiukassa lohko 1:ssä
  • Veera Lindell - kultaa D-luokan lohko 5:ssä
  • Emilio Strömborg - kultaa heti kisadebyytissään E-luokan lohko 2:ssa
  • Frida Turvanen ja Emilio Strömborg - hopeaa nelinpeliluokan lohko 5:ssä

Kaikkien tuloslistalta puuttuvien nimien kohdalle kirjattiin valmennuksen toimesta positiivisia merkintöjä. Oli hienoa nähdä, että edistystä on tullut kaikilla. Näihin kisoihin oli tehty paljon luokkanostoja, jotka yleensä aina näkyvät sitten mitalitaulukoissakin.

Emilio ja Frida mitalikuvassa porilaisen voittajakaksikon kanssa
Onnellinen voittaja Veera
Välillä pieni happihyppely teki hyvää...
...ja välillä vähän venyteltiin ja esiteltiin taitoja