Peliasut

Yhteistyökumppanimme ja tukijamme Badminton Quality toimittaa tilauksesta meille peliasut ja treenivaatteet, sekä -asusteet. Kaikista seuran kautta tehdyistä tilauksista jää seuran kassaan pieni siivu, joten tuet samalla seuran toimintaa.

Kaikki tuotteet ovat Clique:n kuvastosta, joten mitoitukset ovat eurooppalaiset. Testikappaleet ovat saapuneet ja vaatteita pääsee sovittamaan PUNTissa, kysy Eerolta tai Mikolta.

Virallinen peliasu

Virallisen peliasun käyttö kisoissa on suositeltavaa, muttei pakollista. Neljän pelaajan pelimuodoissa suositellaan (kv-kisoissa vaaditaan), että peliparilla olisi samanväriset paidat ja että värit poikkeaisivat vastustajaparin väreistä selvästi. Siksi olemme valinneet meille virallisen peliasun lisäksi vaihtoehtoisen värityksen ja suositeltavaa olisikin, että kipapelaajan varustekassista löytyisi ainakin yksi setti molempia.

Virallinen pelipaita, värikoodi 58/00 (tummansininen/valkoinen), rintaan painetaan seuran pyöreä logo, selkään pelaajan nimi ja seuran lyhytnimi. Käytetään valkoisten shortsien kanssa. Vaihtoehtoväri 00/58 (valkoinen/tummansininen), jolloin tummansiniset shortsit.

Kaikki hinnat sisältävät painatukset ja toimituksen PUNTiin.

Viralliset pelishortsit. Värikoodi 00/58 (valkoinen/tummansininen), käytetään tummansinisen paidan kanssa. Vaihtoehtoväri 58/00 (tummansininen/valkoinen), käytetään valkoisen paidan kanssa. Valitettavasti lasten kokoja ei ole saatavilla.

Tracksuit

Tracksuit yläosan painatukset: rintaan seuran logo, jonka alle etunimi (valmentajilla muotoa "Coach etunimi"), selkään nimi samoin, kuin pelipaitaan, (valmentajilla nimen alle teksti Coach), alle seuran lyhytnimi. Värikoodi 580 (dark navy).
Tracksuit alaosa, värikoodi 99 (musta).

Tuotteita julkaistaan lisää myöhemmin, joten kannattaa laittaa tämä sivu seurantaan...

Tilaaminen

Tilaa haluamasi tuotteet vapaamuotoisella sähköpostilla puheenjohtajalle: eero.salokannel@parba.fi. Muista mainita koko ja väri erikseen jokaisen tuotteen kohdalla, sekä miten haluat nimesi painatettavan, SSuL:n sääntöjen mukaiset vaihtoehdot ovat joko pelkkä sukunimi, tai etunimen ensimmäinen kirjain ja sukunimi (esim. SALOKANNEL tai E. SALOKANNEL).

Sulkapallomyynti

Seuralla on myös sulkapalloja myynnissä. Sulat varastoidaan jääkaapissa ja niitä saa sieltä aina, kun joku avaimenhaltija on hallilla paikalla. Sulat maksetaan suomisportissa ilmoittautumalla tänne ja valitsemalla lisätuotteet sen mukaan, miten monta tuubia olet varastosta saanut.

Toimitukset

Tilaukset kerätään lähtemään eteenpäin kootusti isommissa erissä kerran kuussa ja painatusten takia toimitusajat voivat olla melko pitkiäkin. Mikäli haluat tilaamasi tuotteet toimitettavan muualle, kuin PUNTiin, sovi siitä erikseen puheenjohtajan kanssa sähköpostitse.