Peliasut

HUOM!! Ollaan vihdoin saatu oma verkkokauppa ja nämäkin tuotteet löytyvät nyt sieltä, ei muuta kuin ostoksille: kauppa.parba.fi!

Yhteistyökumppanimme ja tukijamme Badminton Quality toimittaa tilauksesta meille peliasut ja treenivaatteet, sekä -asusteet. Kaikista seuran kautta tehdyistä tilauksista jää seuran kassaan pieni siivu, joten tuet samalla seuran toimintaa.

Kaikki tuotteet ovat Clique:n kuvastosta, joten mitoitukset ovat eurooppalaiset. Testikappaleet ovat saapuneet ja vaatteita pääsee sovittamaan PUNTissa, kysy Eerolta tai Mikolta.

Virallinen peliasu

Virallisen peliasun käyttö kisoissa on suositeltavaa, muttei pakollista. Neljän pelaajan pelimuodoissa suositellaan (kv-kisoissa vaaditaan), että peliparilla olisi samanväriset paidat ja että värit poikkeaisivat vastustajaparin väreistä selvästi. Siksi olemme valinneet meille virallisen peliasun lisäksi vaihtoehtoisen värityksen ja suositeltavaa olisikin, että kilpapelaajan varustekassista löytyisi ainakin yksi setti molempia.

Virallinen pelipaita, värikoodi 58/00 (tummansininen/valkoinen), rintaan painetaan seuran pyöreä logo, selkään pelaajan nimi, seuratunnus ja maa. Käytetään valkoisten shortsien kanssa. Vaihtoehtoväri 00/58 (valkoinen/tummansininen), jolloin tummansiniset shortsit.

Kaikki hinnat sisältävät painatukset ja toimituksen PUNTiin.

Viralliset pelishortsit. Värikoodi 00/58 (valkoinen/tummansininen), käytetään tummansinisen paidan kanssa. Vaihtoehtoväri 58/00 (tummansininen/valkoinen), käytetään valkoisen paidan kanssa. Valitettavasti lasten kokoja ei ole saatavilla.

Tracksuit

Tracksuit yläosan painatukset: rintaan seuran logo, jonka alle etunimi (valmentajilla muotoa "Coach etunimi"), selkään nimi samoin, kuin pelipaitaan, (valmentajilla nimen alle teksti Coach), alle seuran lyhytnimi. Värikoodi 580 (dark navy).

Tuotteita julkaistaan lisää myöhemmin, joten kannattaa laittaa tämä sivu seurantaan...

Tilaaminen

Tilaaminen tapahtuu ParBa:n oman verkkokaupan kautta osoitteessa kauppa.parba.fi

Sulkapallomyynti

Seuralla on myynnissä myös laadukkaita sulkapalloja. Sulat varastoidaan Puntin varaston jääkaapissa ja niitä saa sieltä aina, kun joku avaimenhaltija on hallilla paikalla. Sulat voi maksaa suoraan Eerolle tai vaikka verkkokaupan kautta osoitteessa kauppa.parba.fi.

Toimitukset

Vaatetilaukset kerätään lähtemään eteenpäin kootusti isommissa erissä kerran kuussa ja painatusten takia toimitusajat voivat olla melko pitkiäkin. Mikäli haluat tilaamasi tuotteet toimitettavan muualle, kuin PUNTiin, sovi siitä erikseen puheenjohtajan kanssa sähköpostitse.