Muovipallomaanantaista

8.4.2024

Mikä ihmeen "muovipallomaanantai"? Noh, Sulkapalloliiton kisoissa ja sitä myöten myös suurimmassa osassa eri sulkapalloseurojen harjoituksia ja treenipelejä käytetään pääsääntöisesti aitosulkaisia palloja (niitä valkoisia hanhensulkaisia). Sitä myöten sulkapallon "ammattislangiin" on pesiytynyt termi "muovipalloilija", jolla usein ehkä hiukan alentavasti viitataan harrastelijapelaajiin, jotka pelaavat muovisilla palloilla (niillä  keltaisilla, mökeiltäkin tutuilla).

Meillä ParBassa ei kuitenkaan väheksytä ketään pelaajana, joten toivotamme myös "muovipalloilijat" tervetulleiksi nauttimaan liikunnan ilosta Punttiin loppukevään ajaksi maanantaisin kello 20:30-22:00. Käytössä on tarvittaessa kaikki yhdeksän kenttää, joten pelaajia mahtuu yhteensä jopa 36 samalle vuorolle! Tavoitteena on, että vastaava matalan kynnyksen pelivuoro jatkuu myös syyskaudella, mutta siitä tiedotetaan tarkemmin, kun uuden hallin vuorot on saatu sovittua.

Mitä vuorolle sitten tarvitsee ottaa mukaan? Mielellään oman tasoinen pelikaveri, tai vaikka useampikin, mutta yksinkin voi hyvin tulla. Jos ei muuta keksitä, niin allekirjoittanut laittaa sinut liikkeelle. Lisäksi tarvitset liikuntaan soveltuvat vaatteet, mielellään shortsit jalkaan ja t-paita päälle, mutta ei me olla  ronkeleita, riittää, kun sinulla on itselläsi hyvä olla. Jalkoihisi tarvitset luonnollisesti sisäpelikengät. Jos oma sulkkismaila löytyy, ota se mukaan, mutta tarvittaessa saat meiltä  lainamailan käyttöösi pelien ajaksi. Jos haluat pelata muovipalloilla tai uusilla aitosulkaisilla palloilla, ota omat pallot mukaan, seuran palloja on  käytettävissä, mutta ne ovat jo "muutaman" kerran lyötyjä.

Entä mihin ilmoittaudutaan? Ei minnekään, tule vain paikalle, se riittää. 😊 Jos ulko-ovi on lipsahtanut lukkoon, soita allekirjoittaneelle, niin tulen avaamaan.

Mitä pelaaminen sitten maksaa? ParBan muovipallomaanantai maksaa tänä keväänä ei-jäsenille 2€/krt/hlö. Maksutavat käteinen, korttimaksu, liikuntaedut tai tarvittaessa vaikka Mobilepay. Jos haluat heti liittyä seuran jäseneksi, kerron mielelläni lisää jäseneduista paikanpäällä ja saat käydä loppukauden maanantait jäsenmaksun (aikuiset 30€) hinnalla.

Terveisin,

Eero Salokannel
Puheenjohtaja
puh. 0400 524 520