Suomisport

Olemme vihdoin saaneet Suomisport-seurapalvelun käyttöömme ja nyt on aika kaikkien liittyä Suomisport-käyttäjiksi! Tämä koskee siis sekä uusia, että vanhoja jäseniä! Ainoa ero uusien ja vanhojen jäsenten välillä on, että vanhat ovat jo maksaneet tämän vuoden jäsenmaksun, minkä vuoksi tämän vuoden jäsenmaksut laskutetaan uusilta jäseniltä ryhmiin liittymisen yhteydessä. Ensi vuoden jäsenmaksut ovatkin sitten jo maksettavissa Suomisportin normaalin jäsenmaksukäytännön mukaisesti.

Liittyminen seuran jäseneksi Suomisportissa

Jäsenmaksu 2021 on laskutettu keväällä. Jos et ole saanut laskua, voit maksaa jäsenmaksun ilmoittautuessasi johonkin harjoitusryhmistä.

Ilmoittautuminen harjoitusryhmiin syyskausi 2021

Syyskauden kausimaksuja ei ole vielä laskutettu, koska odotimme Suomisporttia kuin kuuta nousevaa, joten, nyt kun se on täällä ja käytössä, laskutus tapahtuu ilmoittautumalla ko. ryhmään! Kevätkauden ilmoittautuminen avataan myöhemmin.

Jos kuitenkin jostain syystä haluat maksaa kausimaksusi vielä perinteisen laskun muodossa, sekin järjestyy, laita viestiä osoitteeseen laskutus@parba.fi. Muista kuitenkin liittyä jäseneksi, jotta saamme sinut lisättyä ryhmääsi.

Lataa sitten vielä ilmainen Suomisport-sovellus Play-kaupasta tai AppStoresta ja pääset ilmoittautumaan treeneihin samaan tapaan, kuin nimenhuudossakin. Nimenhuutoa käytetään jatkossa enää Perhesulkkisvuoron aikataulun ilmoittamiseen ja osallistujamäärien seurantaan.

Sulat

Markettien sulat ovat usein todella huonolaatuisia, joten seura myy jäsenilleen hyvälaatuisia ja kisoihinkin kelpaavia sulkia kohtuu hintaan. Pyydä ensin sulat Mikolta tai Eerolta ja maksa ne sitten Suomisportissa ilmoittautumalla tähän tapahtumaan ja valitsemalla sitten lisätuotteista oikeita palloja oikea määrä.